Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: StanO Date: May 21, 2006 1:26am
Forum: etree Subject: Re: No Music

Thanks Diana,

I understand the timing and all of the other issues you and the team are dealing with here; I did some more research myself, and now think I know what happened. When I launched the FTP client it auto-started the audio-uploads.archive.org connection, and when I pasted in the correct location I still had the old one open and posted the files there thinking it was the new adress. Is it a simple thing to move it over to the correct location?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Diana Hamilton Date: May 21, 2006 4:43am
Forum: etree Subject: Re: No Music- Adding missing files

Ah, whew! I'm much less worried that you made a mistake, and that Jeremy and I were wrong in apparenty remembering files- and that there's not some huge delete-files bug we never saw before. ;)

OK, to fix the mistake, I believe it should go like this:
-Optionally, go to your old audio-uploads area and delete those mis-uploaded files if you want. You won't be able to get them back or move them over to your existing item, and you can free up space for people who might still be trying to finish their old half-done items there and transition them over.

-Go to your existing, empty item's details page,
http://www.archive.org/details/NM2006-05-05.flac16
hit Edit item> Item manager> checkout I think. You'll see instruction about adding or replacing files. Use the files on your PC, and notice what server to use- BTW it will change show-to-show if you upload more than one show over the years.

Here is a walkthrough, in fact:
http://www.archive.org/iathreads/post-view.php?id=61116